Køkkenet er et travlt værksted, men det er også et hyggeligt sted at være, og der er et godt samarbejde. I køkkenet kommer du til at arbejde med menuplanlægning, madlavning, fødevarehåndtering og -hygiejne, anretning samt rengøring.
Undervisningen foregår i vores nye køkken i Glamsbjerg. Her producerer vi dagligt mad til skolens to afdelinger samt gæster af huset. Vi har fokus på fremstilling af mad og madoplevelser, sundhed og ernæring og afsætning.
I køkkenet arbejder vi med stramme deadlines, og derfor har vi fokus på samarbejde og præcision. Vores nye rammer er med til at sikre, at du får en god indføring i de mange muligheder, der er for at arbejde i et køkken.
Erhvervstemaet Mad og ernæring retter sig mod beskæftigelse eller uddanelse inden for:
- Gastronom (EUD/ EUX)
- Bager og konditor (EUD/ EUX)
- Ernæringsassistent (EUD/ EUX)
- Tjener (EUD/ EUX)
- HF/ HTX
Du vil møde følgende personer på fagtemaet
![]() | Anni Huus | Faglærer | Mad og ernæring | abh@fugfyn.dk | 50 70 33 56 |
![]() | Lone Jensen | Faglærer | Mad og ernæring | lje@fgufyn.dk | 50 70 08 70 |