Mad og ernæring – FGU FYN Assens

Køkkenet er et travlt værksted, men det er også et hyggeligt sted at være, og der er et godt samarbejde. I køkkenet kommer du til at arbejde med menuplanlægning, madlavning, fødevarehåndtering og -hygiejne, anretning samt rengøring.

Undervisningen foregår i vores nye køkken i Glamsbjerg. Her producerer vi dagligt mad til skolens to afdelinger samt gæster af huset. Vi har fokus på fremstilling af mad og madoplevelser, sundhed og ernæring og afsætning.

I køkkenet arbejder vi med stramme deadlines, og derfor har vi fokus på samarbejde og præcision. Vores nye rammer er med til at sikre, at du får en god indføring i de mange muligheder, der er for at arbejde i et køkken.

Erhvervstemaet Mad og ernæring retter sig mod beskæftigelse eller uddanelse inden for:

  • Gastronom (EUD/ EUX)
  • Bager og konditor (EUD/ EUX)
  • Ernæringsassistent (EUD/ EUX)
  • Tjener (EUD/ EUX)
  • HF/ HTX

Du vil møde følgende personer på fagtemaet

Anni HuusFaglærerMad og ernæringabh@fugfyn.dk50 70 33 56
Lone JensenFaglærerMad og ernæringlje@fgufyn.dk50 70 08 70
FGU FYN |  Falen 200 | 5250 Odense SV | Tlf. 66 17 08 43 | fgufyn@fgufyn.dk | SE/CVR: 39815842 | EAN nr: 5798000561823                   Privatlivspolitik