Mad og ernæring – FGU FYN Nyborg

Fagtemaet har et køkken, hvor der arbejdes primært med den daglige produktion af måltider til skolen, men der arbejdes også meget i jord til bord og råvarernes oprindelse. Der er i temaet fokus på råvare kendskab og anvendelse. Når vejret er til det er der ture ud af huset evt. svampeture eller indsamling af andre råvare fra naturen samt primitiv madlavning på brændekomfur og bål.

Vi anvender komfur, røremaskiner, pålægsmaskiner og andet som hører til i et industrikøkken.

Vi laver lejlighedsvis selskaber ud af huset, hvor vi øver os i kokkefaget, anretter buffet og i at være tjener. Derud over laver vi popup events.

Har du lyst til at arbejde i et køkken og med mad, er dette fagtema helt sikkert noget for dig.

Erhvervstemaet Mad og ernæring retter sig mod beskæftigelse eller uddannelse inden for:

  • Kok
  • Smørrebrødsjomfru
  • Køkkenmedhjælper
  • Tjener
  • Cater
  • Ernæringsassistent
  • Bager
  • Konditor

Du vil møde følgende personer på fagtemaet

Hans Ole Rasksen
Faglærer
Mad og ernæring
92 90 88 61
Nyborg
FGU FYN |  Falen 200 | 5250 Odense SV | Tlf. 66 17 08 43 | fgufyn@fgufyn.dk | SE/CVR: 39815842 | EAN nr: 5798000561823