FGU FYN Odense

 

Infomøde

Hver onsdag kl. 10.00 kan du komme og høre om, hvad FGU FYN Odense har af tilbud, og du kan stille alle de spørgsmål, du kan komme i tanke om.

Bare kom, du behøver ikke at tilmelde dig.

Ang. Corona: Du skal fremvise en negativ test, som er maks 72 timer gammel for at deltage i mødet.


FGU FYN Odenses profil er bæredygtighed og udvikling i fællesskaber

Vores profil er bæredygtighed fordi vores verden står og falder med bæredygtighed for miljøet og vores sameksistens skyld. Der er ikke nogen planet B; der er kun vores planet!

Bæredygtighed står øverst på dagsordenen i klimadebatten, du ved det, så kom og vær med til at gøre noget ved det.

Odense Kommune har fokus på bæredygtighed og FN’s 17 verdensmål, og som skole i Odense Kommune har vi vægtet at samarbejde og tilpasse os mange af kommunens aktiviteter og dens profil.

Du vil blive undervist i, og arbejde med emner som klima, miljø, bæredygtighed, økologi, genbrug, madspild og det på en nærværende, meningsfuld og også sjov måde. 

I Odense vil du blive en del af et fællesskab. Samtidig med du udvikler dig selv fagligt vil du i et betryggende ungdomsmiljø præget af fællesskab, også udvikle dig sammen med de andre i læringsfællesskabet. Vi tror på at du lærer bedst, når du har det godt – så det gør vi alt for.

I indskrivningen vil du på baggrund af en målgruppe vurdering og uddannelsesplan, sammen med os finde frem til det læringsfællesskab som er det bedste for dig, i forhold til dine mål og det miljø du har det bedst i.

Alle i FGU FYN Odense er en del af skolefællesskabet. I FGU FYN Odense har vi fokus på, at der er plads til alle. Vi har alle ansvar for, at hver og en, er en del af et fællesskab, hvor vi er trygge og kan udvikle os

AKTUELT

FGU FYN |  Falen 200 | 5250 Odense SV | Tlf. 66 17 08 43 | fgufyn@fgufyn.dk | SE/CVR: 39815842 | EAN nr: 5798000561823